Dorpsquiz Nieuw-Vossemeer zoekt nieuw talent voor aanstaande vrijdagavond

NIEUW-VOSSEMEER – Op vrijdag 24 maart 2017 zal in de dorpsquiz van Nieuw-Vossemeer voor de vierde keer gestreden worden om de Majoor Burke-beker. Dit avondvullende evenement vindt plaats in De Vossenburcht.

De Majoor Burke-beker is een wisselbeker die vernoemd is naar de Canadese Captain Burke, die op 4 november 1944 met het Lake Superior Regiment Nieuw-Vossemeer heeft bevrijd. De eerste drie edities van 2014, 2015 en 2016 werden alle gewonnen door één team: het team van het A.M. de Jong-park. Dit team bleek steeds in de vorige edities net iets slimmer en handiger. Voor een vierde titel op rij zal dit jaar stevig moeten worden gestreden, want wellicht zijn er teams die dit keer de winnaars van de vorige jaren te slim af zijn.

De dorpsquiz voor teams is vooral bedoeld om een gezellige en leerzame avond te hebben, waarin Nieuw-Vossemeer centraal staat. Ook het samenwerken aan de groepsopdrachten zorgt ieder jaar voor een bijzondere sfeer. Aan de quiz kunnen maximaal 13 teams van 6 personen deelnemen. Veel teams doen dit jaar voor de vierde keer mee, maar er is nog plaats voor enkele nieuwe teams die de uitdaging aandurven. Families, vrienden, bedrijven of verenigingen die een team van zes mensen willen aanmelden, kunnen dat doorgeven aan Jan Bosters via telefoonnummer (0167) 50 27 07.

De foto's laten het team van A.M. de Jongpark zien dat in 2016 voor het derde achtereenvolgende jaar winnaar werd van de Dorpsquiz in Nieuw-Vossemeer. De tweede foto is een beeld van de quiz in 2016