Dik 300 bezoekers genoten van De Vrolijke Spelers

STEENBERGEN – Na inmiddels elf uitvoeringen voor Zonnebloem, KBO, Seniorenverenigingen en de Vrouwen van Nu zijn de Vrolijke Spelers waren de Vrolijke Spelers goed warm gedraaid voor de drie voorstellingen die vrijdagavond, zaterdagmiddag en vanmiddag in de theaterzaal van Myra Ceti aan de Wouwsestraat werden gegeven. Over belangstelling van het publiek mocht de toneelclub zeker niet klagen.

De in totaal 340 bezoekers hebben genoten van het blijspel ‘Festival der Fantasten’ waar ze de verwikkelingen volgden van timmerman Frank, zijn vader Kees en de plaatselijk agent Johan, die zich een avondje blijkbaar behoorlijk hebben laten gaan.

“We kregen telkens na afloop echt leuke reacties van de bezoekers en tijdens het spel is behoorlijk wat afgelachen”, vertelt Corrie Blommerde. Het festival is overigens voor de Vrolijke Spelers zeker nog niet afgelopen. Er staan nog 9 uitvoering in het West-Brabantse op het programma en daarmee wordt een totaal van 21 geboekte uitvoeringen vol gemaakt. “Daar kijken we overigens steeds naar uit hoor. Het is altijd hartstikke gezellig. We hebben een hechte leuke ploeg, het is echt een grote familie”, verzekert Corrie. Zij speelt al elf jaar bij de Vrolijke Spelers. “Deze groep is al acht jaar dezelfde. Dan raak je goed op elkaar ingespeeld”.

Versterking welkom

De Vrolijke Spelers kunnen overigens altijd versterking gebruiken. Wie zich aan zou willen melden als toneelspeler of bijvoorbeeld als decorbouwer wordt verzocht om contact op te nemen met Ineke Lindeman. Zij is telefonisch bereikbaar via (0167) 852 012 of via e-mail: devrolijkespelers@live.nl.

Rolverdeling

De rolverdeling bij ‘Festival der Fantasten’ is als volgt: Kees Stikkelbroek : Henk Meeuwissen;  Selma, zijn vrouw: Corrie Blommerde; zoon Frank: Harry Augustijn; Suzan,  tweelingzus van Jenny  en verloofde van Frank: Fien Cools; Hugo Stoop, vader van Suzan: Leo van de Kar; Johan Gelders, opperwachtmeester: Cees Rens; Rita, zijn vrouw: Ineke Lindeman; Eugenie huishoudster van de pastoor: Ria Uytdewilligen. Souffleurs zijn: Nelly Verkaart en Jan Voorbraak.

foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant / KijkopSteenbergen.nl