Delta Fiber Netwerk verlengt mogelijkheid tot instappen

Steenbergen – Delta Fiber Netwerk verlengt de glasvezelcampagne in Steenbergen en Welberg tot 2 december 2020. Nadat het bedrijf in juli lieten weten het benodigde deelnamepercentage niet gehaald te hebben en het een flinke poos stil bleef doet Delta Fiber een nieuwe poging en krijgen inwoners de komende weken nog een keer de mogelijkheid in te stappen.

Als het benodigde deelnemerspercentage van 25% toch wordt gehaald start Delta Fiber Netwerk met de aanleg van het glasvezelnetwerk. Bij afname van een glasvezelabonnement worden er nu geen extra aansluitkosten in rekening gebracht. Er is keuze uit de vier providers: Caiway, Delta, Helden Van Nu of Online.nl.

Online Informatieavond

Delta Fiber Netwerk organiseert 2 november een online informatieavond van 19.30 tot 20.15 uur. Tijdens de informatieavond wordt algemene informatie, voordelen en toekomstige mogelijkheden besproken. Daarnaast worden de diverse abonnementen toegelicht. Er is alle ruimte tot het stellen van online vragen. De informatieavond volgen kan via de computer, tablet of telefoon.

Aanmelden voor deze informatieavond of meer informatie? www.deltafibernetwerk.nl.

[ door Michelle Douw ]