Debuutroman Jordy van Treijen op komst

NIEUW-VOSSEMEER – Jordy van Treijen uit Nieuw-Vossemeer is ronduit overdonderd door de ware stortvloed aan donaties die hij heeft mogen ontvangen om zijn debuutroman ‘De Wraak van Anna’ uit te kunnen geven.

De in 1985 geboren schrijver, tevens auteur van het feuilleton ‘Het mysterie van de gouden vos’ in de Steenbergse Courant, publiceerde de afgelopen tijd een aantal episodes van het boek op Facebook en deed onlangs een oproep voor een zogenoemde crowdfunding-campagne, ondersteund door Voordekunst.nl.

Binnen drie uur had hij al een kwart van het streefbedrag van 1600 euro te pakken, inmiddels staat de teller al ruim boven de 100%, maar Jordy blijft blij met elke euro die men hem wil geven, zodat hij meer exemplaren kan laten drukken en de presentatie van zijn boek op een leuke manier kan ‘aankleden’. In het dagelijks leven is Jordy gastheer in ’t Wagenhuis, dus ook voor het organiseren van zo’n evenement draait de Nieuw-Vossemeerder zijn hand niet om.

Bloeddorstige geest

‘De Wraak van Anna’ vertelt het verhaal van een jonge vrouw, die een halve eeuw geleden op gruwelijke wijze de dood vond in de kroeg ‘Het Hikkende Hert’. Vanaf dat moment eist haar wraakzuchtige en bloeddorstige geest de nodige, voornamelijk mannelijke slachtoffers. De vraag is vervolgens of het medium Ben en de gebroeders Nicky en Jorg erin slagen om de wraakzucht van Anna te doorbreken. De roman ontvouwt het spannende en bij vlagen gruwelijke verhaal tot in detail.

Getuige de vele lezers en hun reacties op Facebook, valt Jordy’s manier van schrijven in de smaak bij het publiek en dat blijkt dus ook uit de succesvolle crowdfunding.

Het manuscript ligt nu bij uitgever Brave New Books.

Wie niet kan wachten tot het verschijnt en ‘De Wraak van Anna’ nog niet kent, kan voor een preview terecht op https://www.facebook.com/dewraakvananna

Het boek is ook al (v.a. 15 euro) te bestellen via http://voordekunst.nl/vdk/project/view/3167-de-wraak-van-anna