Dance 2 Fight Cancer Reloaded

STEENBERGEN – Studio 54 op de Markt maakt zich op voor de tweede oldschool- en hardstyle houseparty, waarvan de inkomsten zijn bestemd voor KWF Kankerbestrijding. Onder de noemer Dance 2 Fight Cancer Reloaded hopen de organisatoren – Eva en Peter van Laerhoven – op vrijdag 4 juli de opbrengst van vorig jaar te overtreffen.

Toen werd een bedrag van ruim 1400 euro opgehaald. Eva en Peter wisten meteen dat Dance 2 Fight Cancer een vervolg moest krijgen. ,,De party was een groot succes, ondanks dat ’ie op een dinsdagavond plaatsvond. En je doet dit natuurlijk een goed doel, dat voelt goed.”

De opzet van de tweede editie is grootser dan in 2013. Er komen nog meer dj’s draaien. ‘Nieuwkomers’ zijn onder anderen Boy Leendert en Stefan Robert. ,,We hebben meerdere grote namen uit de regio binnen weten te halen. Iedereen die eraan meewerkt, is gelijk enthousiast bij het horen van het doel van de avond.”

Kaarten zijn van tevoren te koop bij Studio 54 of via de Facebookpagina van Dance 2 Fight Cancer Reloaded. Ook aan de deur zijn nog entreebewijzen verkrijgbaar, maar vol is vol.

Foto: Misses Universe Nederland Dominique de Haan was vorig jaar eregaste bij Dance 2 Fight Cancer in Steenbergen en nam toen ook de cheque voor KWF Kankerbestrijding in ontvangst.