Dag van de Mantelzorg op 12 november

STEENBERGEN – Het Steunpunt Mantelzorg organiseert ook dit jaar weer, in combinatie met vele samenwerkingspartners in de gemeente Steenbergen, de ‘Dag van de Mantelzorg’. Op zaterdag 12 november is er, van 10.00 tot 16.00 uur, een inloopprogramma voor alle mantelzorgers uit de gemeente op Landgoed Arcadia aan de Afgeslechtedijk 12.

Rond de klok van half één is wethouder Cor van Geel te gast, om de mantelzorgers te bedanken voor hun inzet. Zij krijgen hiervoor het zogenoemde Mantelzorg-compliment.

Alle belangstellenden kunnen verder meedoen aan creatieve workshops, zoals sieraden, zeepkettingen, een weerstation of een herfstukje maken. Daarnaast zijn er ook ontspanningsactiviteiten, waaronder een hoofdmassage, hotstone-massage, een visagiste, kapster, manicure en nagelstyliste. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een frisse neus te halen tijdens een rondleiding over het landgoed. En natuurlijk wordt er, met allerlei hapjes en drankjes, goed voor de inwendige mens gezorgd.

Mantelzorgers met jonge kinderen kunnen hun kroost gerust meenemen, want ook voor de kids zijn er voldoende activiteiten.

Het volledige, nog veel uitgebreidere programma, is te vinden op www.swo-steenbergen.nl

Mantelzorgers die bij het Steunpunt zijn geregistreerd hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deze dag, maar iedereen die voor iemand anders in de gemeente Steenbergen zorgt is sowieso van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor nadere informatie en/of aanmelding: mantelzorg@swo-stb.nl of (0167) 541137.