Claudia de Groen nieuwe projectleider Jubileumjaar 2022

STEENBERGEN – Halverwege de voorbereidingen van de grootse viering van het Jubileumjaar 2022, is er een wisseling van de wacht in het projectteam. Projectleider Maureen van Leeuwen geeft het stokje door aan Claudia de Groen, een bekend gezicht in Steenbergen, vooral op cultureel en muzikaal gebied. Het basisprogramma voor het jaar waarin de stad Steenbergen 750 jaar bestaat en de gemeente 25 jaar staat inmiddels goed op de rit, maar gezien de omvang van het project is deze herschikking nodig.

Maureen van Leeuwen heeft als projectleider die extern is ingehuurd, nog meer verplichtingen buiten de organisatie van Steenbergen 2022. En dat begon te wringen, want het gaat om een veelomvattende klus. Nu de werkzaamheden in de uitvoerende fase terecht zijn gekomen, moest ze de knoop doorhakken. “Ik ben in april vorig jaar begonnen, samen met Olav Reijers van de gemeente Steenbergen. Aanvankelijk dachten we dat een dag in de week voldoende zou zijn om aan het Jubileumjaar te werken, maar nu we 1,5 jaar verder zijn merk ik dat het niet meer past. Maar Claudia de Groen kan mijn werk uitstekend overnemen, aangezien zij al een bestaand netwerk heeft in de gemeente Steenbergen”, vertelt van Leeuwen.

Foto: Een nieuwe uitdaging voor Claudia de Groen (r): ze neemt het projectleiderschap over van Maureen van Leeuwen (l).  Angelo van den Berg begeleidt als voorzitter van het Genootschap van de Meermin alle ideeën die van de ambassadeurs van de verschillende kernen komen. Foto: Nicole van de Donk © Steenbergse Courant

In de editie van Steenbergse Courant van deze vrijdag 28 mei staat hierover een uitgebreid artikel geschreven door Nicole van de Donk met meer informatie.
Word lid van Steenbergse Courant en ontvang de krant elke week in de bus. Daarnaast krijgt u de krant wanneer u dat wenst ook gratis digitaal toegestuurd.