Caravanbeurs bij Omnia Heijmans

Zaterdag 14 april organiseert Omnia Heijmans Caravan en Camper Service de inmiddels 3e editie van de Caravanbeurs. Ook voor andere belangstellenden dan kopers van een caravan, camper of kampeerartikelen is een bezoekje aan de beurs een prima uitstapje.

Want ook naast caravans, campers, herstel- en onderhoudstechnieken is er meer te zien en te beleven. Zo worden de nieuwe trends op het gebied van fietsen en watersport getoond en is er van allerlei lekkers te proeven en te kopen. JW sound verzorgt op deze dag de muzikale ondersteuning.

“Kamperen is hot”, vertelt Arjan Heijmans: “of je nu als verliefd stelletje met een tent de vrije natuur intrekt, als gezin met kleine kinderen naar de camping gaat of gaat genieten van je pension met een camper; voor iedere levensfase heeft kamperen wat te bieden. En met alle moderne technieken kún je er ook op latere leeftijd van genieten. Door het monteren van een mover bijvoorbeeld, hoef je echt niet meer goed ter been te zijn, om je caravan op de juiste plek te manoeuvreren. En met de juiste fietsendrager op je caravan of camper, kun je ook op vakantie van je elektrische fiets genieten” 

Voor de caravanbeurs heeft de organisator contact gezocht met andere lokale ondernemers om voor de bezoekers een gevarieerd aanbod te kunnen laten zien. En ook aan de wens van bezoekers van de vorige jaren om meer occasions te showen is gehoor gegeven. Naast campers van Autobedrijf Iriks en enkele caravans van Karel Bol, voormalig eigenaar van Becarbo, hebben particulieren uit de omgeving de kans om hun eigen caravan op de beurs te koop aan te bieden. Wie dat wenst wordt verzocht om via email contact op te nemen: info@heijmansccs.nl. Via dit mailadres kunnen overigens ook belangstellende bedrijven of winkels zich aanbieden als standhouder.