Bluesfestival met grote namen in Kruisland

KRUISLAND – Bij De Commerce in Kruisland wordt zondag 27 november een bluesfestival gehouden, met muziek van het Jan de Bruijn Trio, Keith Dunn en de legendarische Kaz Lux.

Jan de Bruijn speelt al meer dan vijfendertig jaar uit het hoofd én recht uit het hart. Hij heeft zich in al die jaren ontwikkeld tot een podiumkunstenaar, een goede gitarist en een uitstekende zanger. Niet voor niets speelde hij al samen met o.a. Johnny Copeland, Calvin Owens, Jerry McCain, Jo Lemaire, BLØF en Eddie C Campbell.

Het leek de organisatie van ‘Blues on sunday’ in Kruisland een goed plan om De Bruijn dit keer samen met Keith Dunn en Kaz Lux te laten optreden. ‘Tel daarbij de geweldige entourage van de locatie op en de enorme hoeveelheid bluesliefhebbers in de regio, dan heb je een mooi festival vol verrassingen en herinneringen’. Kaarten voor het festival, dat om 15.00 uur begint, zijn in de voorverkoop bij De Commerce te koop voor 7,50 euro en kosten zondag aan de deur 10 euro p.st. Toegang vanaf 18 jaar.