BioVoice zoekt talenten voor oplossen innovatievraagstukken

ZUIDWEST-BRABANT – BioVoice – een samenwerkingsverband gericht op het verbinden van vraag en aanbod op het gebied van biobased en circulaire innovaties en waarin ook Rabobank deelneemt – is op zoek naar talenten die een bijdrage kunnen leveren aan twaalf challenges die zijn geformuleerd. Het biedt interessante kansen voor mkb-bedrijven en start-ups met innovatieve ideeën.

Op rabobank.nl/lokale-bank/biovoice wordt uiteengezet hoe het werkt. Hier worden de 12 challenges beschreven en worden belangstellenden uitgedaagd om voor een challenge die hen aanspreekt te zoeken naar een innovatieve en duurzame oplossing. Door het uploaden van een pitch wordt deelgenomen en vervolgens wordt het ingediende idee op haalbaarheid beoordeeld. Wanneer BioVoice potentie ziet in het voorstel wordt de indiener uitgenodigd voor een kennismaking.

Twaalf interessante uitdagingen

Er zijn twaalf interessante challenges van aansprekende partijen. Voorbeelden:

Bekijk alle challenges – inclusief video – op de website van de Rabobank.

Meer informatie over het programma van BioVoice kan ook worden verkregen door contact op te nemen met programmamanager Bob Houpst via b.houpst@rewin.nl of via de zakelijk accountmanager van de eigen Rabobank. Op de website www.biovoice.nl is informatie te vinden over BioVoice.

Over BioVoice

BioVoice is een samenwerkingsverband tussen regionale ontwikkelingsmaatschappij REWIN West-Brabant, Green Chemistry Campus in Bergen op Zoom, Rabobank en de provincie Noord-Brabant. Bij de uitvoering van het programma zijn Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant als partner aangesloten. BioVoice wordt financieel ondersteund door Rabobank, provincie Noord-Brabant, provincie Zeeland en de Regiodeal Midden- en West-Brabant.

Door innovatieve ondernemers en aanstormende biobases/circulaire talenten de ruimte en mogelijkheden te bieden om hun idee of product te ontwikkelen en te vermarkten wordt het gezamenlijke doel gerealiseerd: het versnellen van de transitie naar een duurzame economie.