Aanmelden voor Scootmobieltocht

STEENBERGEN – De vrijwilligers van de Plusbus verzorgen ook dit jaar – op zaterdag 4 juni of bij slecht weer op zaterdag 11 juni – weer een speciale tocht voor alle scootmobielers uit de gemeente Steenbergen.

De route voert de deelnemers dit keer onder meer richting Boomkwekerij Verbeek aan de Afgeslechtedijk, waar zij een bedrijfspresentatie krijgen. Vervolgens gaat het richting het Bovensas, voor een lekkere picknick in de natuur. Tenzij het daarvoor te fris is, in dat geval wordt uitgeweken naar De Commerce in Kruisland, waar sowieso een tussenstop staat gepland. Op de terugweg wordt het bedrijf van Van Meir Uien in de Boonhil bezocht.

De scootmobieltocht vertrekt omstreeks 10.30 uur bij gemeenschapshuis De Vaert op de Welberg. In het gemeenschapshuis krijgen de deelnemers eerst een bakje koffie of thee aangeboden door stichting tanteLouise. Rond de klok van vier uur ’s middags keert de stoet, die op de fiets begeleid wordt door de vrijwilligers van de Plusbus en de Plusbus zelf als bezemwagen, ook weer terug bij De Vaert.

Aanmelden voor de scootmobieltocht is mogelijk tot vrijdag 27 mei via 06-12803836 of yolaenhenk@gmail.com

Deelname is gratis dankzij de sponsorbijdragen van Albert Heijn Achterberg, bakkerij Het Bakhuys, stichting tanteLouise, Boomkwekerij Verbeek, restaurant De Commerce Kruisland en Van Meir Uien.