Visio Vireo Tuinen enthousiast over nieuwe groene huisstijl

STEENBERGEN – Dutch Quality Gardens. Deze drie woorden zeggen het eigenlijk al; als hovenier wil je je bij deze coöperatie aansluiten. John Bijlsma, volgend jaar 20 jaar trotse eigenaar van Visio Vireo Tuinen, heeft daar niet lang over na moeten denken. Hij is trots dat het nu zo ver is.

(door Michelle Douw)

De nieuwe bedrijfskleding en bestickering op de bedrijfsbussen is misschien al opgevallen. De oude huisstijl heeft plaatsgemaakt voor frisse nieuwe kleuren. “Maar aan de kwaliteit van onze tuinen verandert er niets”, grapt John Bijlsma. “Door aan te sluiten bij Dutch Quality Gardens laten wij zien dat we voor kwaliteit staan en op de hoogte willen blijven van de nieuwste innovaties, technieken en materialen.”

Duidelijkheid

Wat merkt een klant van deze overgang? John Bijlsma: “Dutch Quality Gardens staat voor duidelijkheid, van begin tot eind. De aanpak is duidelijk, de duur van het hele proces en de kosten. Daarnaast kunnen we nu nog beter het hoveniersvak uitoefenen doordat we door gezamenlijke scholing en gedeelde kennis beter up-to-date kunnen blijven van alle ontwikkelingen op tuingebied.”

Eigen stijl

De stijl van Visio Vireo is onderscheidend. “De balans in een tuin is voor ons heel belangrijk. We zijn altijd op zoek naar harmonie tussen de verschillende tuinonderdelen: beplanting, gazon, verharding en bouwkundige elementen. Met een diversiteit aan kleur, hoogtes en materialen krijgen we dit voor elkaar”, legt John Bijlsma uit. “De aanleg van een tuin is één, maar het onderhoud is zeker net zo belangrijk. Een klus die wij vakkundig klaren, ook in tuinen die wij niet hebben aangelegd.”

Vacature

John Bijlsma: “Ons bedrijf kan niet zonder de klantvriendelijkheid, het vakwerk en de gedrevenheid van onze hoveniers. Een team waar je bij wilt horen, denk ik. Voor uitbreiding van ons team zijn wij nog op zoek naar een vakman. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Mail dan naar info@visiovireo.nl”.

Nieuwsgierig geworden naar Dutch Quality Gardens Visio Vireo Tuinen en de aanpak van Dutch Quality Gardens? Kijk op www.visiovireo.nl.