Semperkids laten van zich horen en hopen op goede belangstelling

NIEUW-VOSSEMEER – Het leerlingenorkest van Semper Crescendo heeft voor vrijdag 7 december een swingend themaconcert op het programma staan. De jonge muzikanten zullen tijdens hun concert in De Vossenburcht niet alleen proberen om de sterren van de hemel te spelen, er zullen ook korte sketches zijn.

Het leerlingenorkest staat onder leiding van Marianne van Tilburg. Zij startte een goed jaar geleden met een groepje enthousiaste kinderen en dit orkest oefent iedere vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur in De Vossenburcht. Voor de jonge muzikanten zijn die repetities echt iets om naar uit te kijken. Het feit dat deze op vrijdag plaatsvinden is feitelijk terug te vinden in het thematitel van het komende concert. Met een knipoog naar zowel school als oefenavond komen de Semperkids tot de uitroep: “TGIF, wat staat voor Thank God it’s Friday”.

Toegang is gratis

Volgende week vrijdag 7 december zijn de kids extra blij dat het vrijdag is. Hun eerste ‘solo’-concert begint die dag om 19:00 uur. De zaaldeuren van De Vossenburcht zijn al vanaf 18:30 uur open.
De toegang tot het thema concert is geheel gratis en de Semperkids hopen op veel belangstelling. Ze willen graag laten horen hoeveel plezier ze hebben in het samen muziek maken. “Muziek maken is zeker niet saai, het geeft veel plezier en is tevens goed voor je vorming”, zo is de overtuiging van dirigent Marianne van Tilburg.