Nieuwe aanbieders van dagbesteding houden open huis

DINTELOORD – Bianca Kleinjan-de Wolf en Sandra Aly Hassan-de Zwart hebben in oktober hun stichting Bee at Home opgericht. Vanuit deze stichting bieden zij dagbesteding aan voor ouderen in Dinteloord en omgeving. Zaterdag 6 januari is de officiële opening en houden ze open huis.

Beide dames zijn al diverse jaren werkzaam in de zorg in Dinteloord. Zij zien steeds meer eenzame ouderen in hun omgeving en besloten daarom zelf een dagbesteding voor ouderen op te starten. Ook leveren ze maaltijden om het voor ouderen gemakkelijker te maken om langer thuis te blijven wonen.

“Wij verlenen zorg die afgestemd is op onze cliënten. Dat doen we in partnerschap met hen en hun eventuele mantelzorgers. We zorgen ervoor dat onze cliënten zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven houden”, zo laten beide dames weten.

Aanmelden voor het open huis

Hun stichting is gevestigd aan de Burgemeester H. Popstraat 35 in Dinteloord. Op zaterdag 6 januari houden de dames open huis en nodigen ze belangstellenden uit om een kijkje te komen nemen. Wel worden belangstellenden verzocht zich aan te melden via info@beetathome.nl. Wie zich aanmeldt ontvangt een bevestiging hiervan per mail.