Merijntje en Maria Regina winnaars schoolvoetbal

DINTELOORD – Op de velden van vv Prinsenland in Dinteloord zijn de jongens van Merijntje uit Nieuw-Vossemeer en de meisjes van Maria Regina uit Steenbergen kampioen geworden van het schoolvoetbaltoernooi voor teams uit de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in onze gemeente.

Bij de meisjes eindigde de Groen van Prinsterer uit Dinteloord als tweede en legde Merijntje beslag op de derde plaats. Bij de jongens won Merijntje in een spannende finale, na strafschoppen, van Maria Regina 1, en was de derde prijs voor de Petrus en Paulus uit Dinteloord. De winnende ploegen gaan de kleuren van hun scholen en de gemeente Steenbergen binnenkort hoog proberen te houden tijdens de regiofinales van het KNVB-schoolvoetbaltoernooi.

Volledige uitslagen, meisjes: 1. Maria Regina, 2. Groen van Prinsterer, 3. Merijntje, 4. Zonneberg (Kruisland), 5. Petrus en Paulus, 6. Gummarus (Steenbergen), 7. De Regenboog (Dinteloord). Jongens: 1. Merijntje, 2. Maria Regina 1, 3. Petrus en Paulus, 4. Groen van Prinsterer, 5. Gummarus, 6. Pius X (Welberg), 7. Maria Regina 2, 8. Zonneberg, 9. De Nieuwe Veste (Steenbergen) 10. De Regenboog.

Foto’s John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl