KBO Steenbergen verwent haar leden

STEENBERGEN – Voor het eerst in haar bestaan hield de KBO afdeling Steenbergen gisteren een speciale KBO-dag, waarvoor de bijdragen werden aangewend die de ouderenbond vorig jaar verwierf dankzij de spaaractie bij de Jumbo en afgelopen week in ontvangst mocht nemen van de clubkasactie van Rabobank Zuidwest Brabant.

Dankzij deze extra inkomsten, kon een uitgebreid en gevarieerd programma op poten worden gezet voor de leden, die hiervoor  in groten getale naar landgoed Arcadia aan de Afgeslechtedijk kwamen.

In de grote zaal kregen de 125 deelnemers aan de KBO-dag gistermorgen eerst een uiterst onderhoudende lezing voorgeschoteld van René Bastiaanse, directeur van het Brabants Historisch Informatie Centrum en bekend als presentator van ‘De Wandeling’ op Omroep Brabant.

Vervolgens smulden de bezoekers van een heerlijk lunchbuffet van Sardonos Promoties, en toen zij het vele lekkers hadden verorberd betrad het seniorenorkest Entre Nous uit Teteringen het podium, om de gasten te vermaken met een veelzijdig repertoire van overbekende melodieën.

Foto’s John Nijssen©KijkopSteenbergen.nl