Kampioenen Najaarscompetitie bij Tennisvereniging Steenbergen

STEENBERGEN – Ondanks het lage aantal teams dat in de najaarscompetitie speelt (12 teams) ten opzichte van de voorjaarscompetitie (32 teams) mag TV Steenbergen dit najaar relatief gezien toch een flink aantal kampioenen huldigen: een jeugdteam en drie senioren teams.

Bij de jeugd is het meisjesteam 11 t/m 17 jaar, dat op zondag 3e klasse speelt, kampioen geworden. Hierin spelen Lisa de Hoog, Xiu Verstappen, Sophie Aerts, Cameron Schneiderberg, Marijke Uitdewilligen, Lotte Heshof en invalster Evie Nolden.

Het jongensteam 11 t/m 17 jaar heeft een knappe tweede plaats behaald in hun competitie.
Bij de senioren speelt op zaterdag het damesteam van captain Claudia Tak landelijk 17+ (4e klasse). Het team bestaande uit Claudia, Nicole Bakker, Esther van Duijn, Angelique de Koning, Meriam Bierkens en Patricia Gosselink heeft uitstekend gespeeld. Van alle gespeelde partijen zijn er zes gewonnen en is er één gelijk gespeeld.

Het team van captain Ada Koren, dat bestaat uit Ada Koren, Peter van Wesel, José van Agtmaal, Aad en Elice Segers, Gert-Jan Struijer, Marian Kamminga en de nodige invallers speelde op zaterdag gemengd dubbel 17+ (3e klasse). Het was een kleine poule van vier teams, waarbij er een keer uit en een keer thuis tegen elkaar werd gespeeld. Er werden vier partijen gewonnen, en er waren er twee gelijk spel.

Huldiging

Het vrijdagavond damesteam 35+ (3e klasse) dat bestaat uit Brigitte Nolden, Judith Kroon, Anouk Wensink, Wendy Drenth, Karin van Luyk en Mélanie Vlietstra hebben een paar pittige partijen moeten spelen om kampioen te worden. Het was spannend tot de laatste speeldag, maar het is de dames gelukt. Er werden vijf partijen gewonnen, en er waren er twee gelijk spel.

De huldiging voor de seniorenteams vindt plaats tijdens de kerstborrel op donderdag 20 december in de kantine van TV Steenbergen. Belangstellenden zijn daarbij welkom.