Jeugdvismiddag op Nationale Hengeldag

STEENBERGEN – Ter gelegenheid van Nationale Hengeldag en de officiële opening van het ‘visjaar’ houdt de Steenbergse hengelsportvereniging Het Loze Vissertje op zaterdag 30 mei een (jeugd)vismiddag voor hengelaars in de leeftijd van 8 t/m 23 jaar.

De belangstelling van jongeren voor de hengelsport is weer groeiende, maakt voorzitter Ad van Elzakker van Het Loze Vissertje op uit de animo voor de wedstrijden van zijn club, alsook het feit dat er de laatste tijd meerdere nieuwe leden zijn bijgekomen.

De vismiddag vindt plaats aan de Middenvest in Steenbergen, waar om 13.00 uur de lootjes worden getrokken. Aansluitend mogen alle deelnemers hun stek aan het water

innemen, om vervolgens zoveel mogelijk vis boven water te halen.

De wedstrijd, waarbij leuke prijzen zijn te winnen, duurt tot 16.00 uur. Hoofdsponsor Neo Baits stelt aas en voer beschikbaar voor degenen die daarvan gebruik willen maken en wie zelf geen hengel voorhanden heeft, zijn vaste stokken te leen. Vrijwilligers van Het Loze Vissertje zijn aanwezig om waar nodig een handje te helpen en ook is er een stand met informatiefolders over het vissen en de verenigingsmogelijkheden.

Vooraf aanmelden is verplicht en kan via s.janssen@hengelsportvereniging-hetlozevissertje.nl. Inschrijfformulieren zijn bovendien verkrijgbaar en kunnen ook weer ingeleverd worden bij Peory Hengelsport in de Kaaistraat. Voor nadere informatie: www.facebook.com/hsv.hetlozevissertje