Geldinzamelingsactie voor de X-Landers

KRUISLAND – Op de Zonnebergschool in Kruisland wordt vrijdag 11 maart een grote geldinzamelings-actiedag met tal van activiteiten gehouden voor de X-Landers 6.0, zodat dit team van leerlingen uit groep 8 in mei kan deelnemen aan de Europese finale van de First Lego League op Tenerife. Een expeditie waarvoor zo’n 6000 euro nodig is.

Van 14.00 tot 17.00 uur wordt er op de basisschool een rommelmarkt gehouden en kunnen de bezoekers tegen betaling ook deelnemen aan een dans-, een zang- en/of een knutselworkshop.

Van 19.00 tot 23.00 uur ’s avonds staan er een bingo, met tal van aantrekkelijke (gesponsorde) prijzen, en prijsdansen op het programma, uiteraard ook weer met de bedoeling om zoveel mogelijk geld te verdienen voor het EK-avontuur van de X-Landers. Aan het einde van avond wordt er bovendien een houten loungebank geveild.

Wie na vrijdag een duit in het zakje wil doen, kan vanaf dan zowel lege flessen als kleding inleveren bij de school. Een bijdrage leveren is eveneens mogelijk door een donatie te doen via www.x-landers.com Op deze website is uitgebreide informatie te vinden over de deelname van het Zonneberg-team aan de First Lego League.