Foutief geplaatste advertentie Kassabonactie Winkelhart

STEENBERGEN – In de editie van Steenbergse Courant, die vandaag van de pers rolde, is het fout gegaan bij de advertentie van de kassabonactie van Winkelhart Steenbergen. Per abuis is de advertentie van twee weken geleden geplaatst. De juiste advertentie wordt nu pas op 24 oktober gepubliceerd.

In de editie van vandaag – vrijdag 10 oktober – staat dus een verkeerde advertentie. Hierin wordt het kanshebbend aankoopmoment van 19 september genoemd en daarbij de winkelhartprijs die De Suijkerpot Lifestyle beschikbaar stelde. Die prijs is inmiddels gewonnen door Annemarie Bakx uit Steenbergen. Zij ontving uit handen van Andrea Suijkerbuijk een nieuwe outfit ter waarde van 300 euro.
Door de foute publicatie kan dus verwarring ontstaan en dat is zeker niet goed. De juiste prijs die bij de volgende trekking gewonnen kan worden zal worden aangekondigd in de editie van vrijdag 24 oktober. Dan wordt meteen het juiste kanshebbend aankoopmoment bekend gemaakt. Wie de komende weken aankopen doet in het winkelhart van Steenbergen doet er dus goed aan om de kassabonnen daarvan goed te bewaren. Wellicht wordt daarmee kans gemaakt op een van de vijf  Zinzi reistrolleys die Broekhuis juwelier en horloger voor de komende trekking beschikbaar heeft gesteld.

Onderstaande advertentie is foutief geplaatst en dus niet van toepassing: