Driedaags muziekspektakel in Kruisland

KRUISLAND – Het belooft komend weekeinde weer een dolle boel te worden in Kruisland, waar van vrijdag tot en met zondag het muziekspektakel De Commerce Live plaatsvindt.

Het evenement begint vrijdagavond met live-optredens van de Kruislandse formatie de Backstienkboys en de band ‘Plork en de Aannemers’: een rockende, stampende feestmachine die furore heeft gemaakt op festivals zoals de Zwarte Cross. Ook was ‘Plork en de Aannemers’ drie jaar op rij te gast in het Glazen Huis van 3 FM Serious Request. Kaarten voor de eerste avond van De Commerce Live kosten 10 euro in de voorverkoop en 13,50 euro aan de deur. Toegang vanaf 16 jaar, aanvang 20.30 uur.

Zaterdag wordt de horecagelegenheid op de Markt in Kruisland omgetoverd tot een heuse Tirolerstube, waar dan de ‘Après Skihut met Flügel on tour’ neerstrijkt. De beste dj’s en feestzangers van de Skihut uit Rotterdam geven hierbij acte de presence. Ook deze avond geldt voor de bezoekers een minimale leeftijd van 16 jaar. De entree bedraagt 7 euro in de voorverkoop en 10 euro aan de deur. Aanvang 21.00 uur.

De Commerce Live wordt zondag afgesloten met het voor iedereen gratis toegankelijke Toeterfestival; een halfvastenbal met regionale en landelijke dweilbands, die niet alleen met hun muziek maar ook in spelvorm om de hoogste eer strijden. Aanvang 13.30 uur.

Foto: 'Plork en de Aannemers'