Bonbon-actie Voetbalvereniging Steenbergen

Ook deze keer organiseert de voetbalvereniging Steenbergen weer de jaarlijkse bonbon-actie. Voor de 18e keer zullen de leden van v.v. Steenbergen hun beste voetbalbeentje gaan voorzetten om zoveel mogelijk bonbons te verkopen. Een activiteit die niet meer is weg te denken en die de vereniging jaarlijks een prachtig bedrag oplevert.

Was vorig seizoen de opbrengst bestemd voor de nieuwbouw van de 8 inmiddels gerealiseerde kleedgebouwen, deze keer zal de opbrengst benut worden voor de aanschaf van reserveshirts voor de diverse elftallen en voor de aanschaf van bijzondere trainingsmaterialen.

De vaste leverancier Tosca uit Roosendaal levert ook deze keer de bonbons, dus de kwaliteit gegarandeerd. Er kan een keuze worden gemaakt uit een doosje van 1/2 pond voor de prijs van € 5.25 of een doosje van 1 pond voor de prijs van € 8.50.
Wanneer de bonbons uiterlijk 13 november worden besteld zullen ze gegarandeerd voor Sinterklaas bij de besteller thuis worden afgeleverd.
Bestellen kan bij alle leden van v.v. Steenbergen maar is ook mogelijk bij de mensen van de bonboncommissie Marianne en Klaas de Wit. Zij zijn telefonisch of per WhatsApp bereikbaar op het nummer 06 36544359.
Een mailtje sturen kan naar het email adres witver@kpnmail.nl kan ook.
Bestel op tijd dan kunt U met de feestdagen genieten van een heerlijke lekkernij.