Actie voor voedselbank Goed Ontmoet: een boodschap voor een ander

STEENBERGEN – In de week voor de Kerst start Voedselbank Goed Ontmoet de jaarlijkse actie: ‘Doe een boodschap voor een ander’. Dan wordt mensen gevraagd om een extra product in hun winkelwagen te leggen en dit te schenken aan de voedselbank. Die stelt hiermee kerstpakketten samen voor de klanten van de voedselbank.

“Samen met u proberen wij iets bijzonders van het kerstpakket te maken om hiermee onze betrokkenheid en medeleven te tonen met mensen uit ons midden die het duidelijk minder hebben dan wij”, zo licht voorzitter Corry Damen het initiatief toe. “Alvast bedankt voor het meedoen met deze Kerstactie. Ieder jaar worden wij blij verrast door de liefdevolle giften die wij mogen ontvangen en de lachende gezichten van onze cliënten bevestigen dat het weer is geslaagd. Dus in december kunt u vrijwilligers van voedselbank Goed Ontmoet tegenkomen in uw supermarkt. We hopen dat onze kerstactie dit jaar wederom een groot succes wordt.”
Wie de voedselbank financieel wil ondersteunen kan een gift eenmalig of structureel overmaken op bankrekening NL78RABO0140241833 t.n.v. Stichting Goed Ontmoet. Meer informatie over de stichting is te vinden op: www.goedontmoet.com.