Zwembad De Meermin sloot succesvol seizoen passend af

STEENBERGEN – Afgelopen weekend is in zwembad de Meermin het seizoen 2018 succesvol afgesloten. Met de medewerking van de weergoden want die lieten het zonnetje zaterdag zo nu en dan schijnen tijdens het diplomazwemmen. Daardoor was het voor de supporters van al die diplomakandidaten goed vertoeven op het zwembad.

Afgelopen zaterdag hebben 105 kinderen een ABC of vaardigheids diploma gehaald. Daarnaast zijn er nog diverse diploma’s gehaald bij het snorkelen, waterpolo en survival zwemmen. In totaal zijn er dit seizoen zo’n 300 diploma’s uitgereikt aan kinderen en volwassenen.
Naast het diploma zwemmen was er weer het traditionele slaapfeest voor de zwemleskinderen. Door het gunstige weer was het gezellig op camping de Meermin. De kinderen hebben na het avondprogramma de tentjes opgezocht om vervolgens zondagmorgen na het ontbijt in pyjama met de badmeester en juffen te gaan zwemmen. De verrassingsuitdaging voor de ouders van de leskinderen werd ’s morgens  gehouden  en ’s middags  hebben 10 volwassenen ook nog een diploma gehaald.

Laatste afstandsproef

De onderstaande zwemmers hebben  fanatiek meegedaan aan de laatste afstandsproef. De volgende afstanden zijn gezwommen door : 150 m. Jens de Jong ; 250 m. Xavi van Dorst; 450 m. Eline Minkman; 500 m. Max en Sander Vroombout ; 650 m. Isa en Barbara Vroombout ; 1000 m. Ilse Minkman ; 1575 m. Britt Elzakkers en na een uur zwemmen, 2550 m. door Lisette Smeekens en    2875 m. Wim Smeekens. Al met al een druk maar geslaagd weekend want we hebben de grens van 60.000 bezoekers ook nog gehaald namelijk 61.577 ! Het team van De Meermin bedankt graag alle vrijwilligers die het mogelijk gemaakt hebben om seizoen 2018 zo succesvol te draaien. Ze hopen iedereen volgend jaar weer terug te zien.