Zonnebloemgasten genoten van Vrolijke Spelers

WELBERG – Een genoeglijke middag. Dat zullen de zestig bezoekers van de middag, die de Zonnebloem afdeling Steenbergen afgelopen woensdagmiddag organiseerde, zeker beamen. Ze genoten immers van de attente zorg van de Zonnebloemvrijwilligers en van het toneelspel van de Vrolijke Spelers. Dat alles in zaal Koch aan de kapelaan Kockstraat.

De Spelers brachten “Pluizebol” op de planken, het stuk dat ze al sinds januari met succes opvoeren. Woensdag beleefde “Pluizebol” de negentiende editie. Dit tot vermaak van de toeschouwers die genoten van het spel van  Harry Augustijn (Dorus), Ria Uytdewilligen (echtgenote Hetty), Corrie Blommerde (schoonzus), Cees Rens (vader Dries), Henk Meeuwissen (Andries), Fien Cools (agente Van Dorenmalen), Ineke Lindeman (Pluis, het katje) en Leo van de Kar (verzekeringsagent Joop Koudijs).

De regie is in handen van Ineke Lindeman. Jan Verkaart, Leo Vos, Harry Augustijn, Henk de Baat, Henk Meeuwissen en Wim Hasselmeijer verzorgen decorbouw, licht en geluid. De grime wordt verzorgd door Ria Uytdewilligen.

Loterij

Tijdens de pauze werden de winnende nummers getrokken van de loterij en kregen de bezoekers die daarbij geluk hadden leuke prijsjes overhandigd. Op dat moment genoot de cast van de Vrolijke Spelers in de voorzaal van een verdiende versnapering. (derde foto)

Foto’s en tekst: Peter Vermeulen©KijkopSteenbergen.nl