Zonnebloem Steenbergen-Welberg start jubileumjaar met cadeautje van Lions

WELBERG – De Zonnebloem afdeling Steenbergen-Welberg ontving vanmiddag haar gasten op een bijzondere manier. In de Vaert werden zij onthaald op een optreden van het Steenbergse duo No Do – Mario en Monique Baniset – een cadeautje van Lions Steenbergen. Dat cadeau kwam goed van pas, want de afdeling opende het seizoen waarin het 40-jarig jubileum wordt gevierd.

De feestmiddag in de Vaert werd geopend door voorzitster Dora de Greef. Zij hief het glas op het bijzonder jaar en wenste alle bezoekers van de middag het allerbeste toe. Vervolgens werd genoten van een smakelijke kop koffie met dito appelflap, waarna de aanwezigen konden genieten van het enthousiaste optreden van het duo No Do. Die niet alleen zang en muziek brachten, maar ook wat anekdotes uit de vroegere jaren van Steenbergen. Het optreden van het duo was mogelijk door het vervullen van een wens van De Zonnebloemafdeling die was opgehangen in de wensboom van Lions Steenbergen.

Loterij met geschonken prijzen

Na het optreden had de activiteitencommissie een loterij in petto. De bezoekers hadden zo kans op een keur aan prachtige prijzen, die geheel beschikbaar waren gesteld door plaatselijke ondernemers. Al bij al was het voor de Zonnebloemgasten een geslaagde middag.

Foto's: Peter Vermeulen © Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl