Zonnebloem Nieuw-Vossemeer knutselt naar hartenlust

NIEUW-VOSSEMEER – Maandelijks komen de leden van Zonnebloem afdeling Nieuw-Vossemeer gezellig bijeen voor een prettig samenzijn. Vorige week waren de dames gezellig in De Vossenburcht aan de slag en maakten ze bijzondere 3-D-kaarten.

Een precies karweitje, dat niet alleen leuk was om te doen, maar ook tot prachtige resultaten leidde. De dames Free, Loos, Stormezand, Van Loenhout, Nijssen en de Klerk waren onder leiding van Franka van Hoek en met assistentie van Joke van Gaans druk in de weer. Ze geven aan dat alle ouderen van Nieuw-Vossemeer van harte welkom zijn om deel te namen aan de kaart-maak-middagen. Voor het materiaal dat wordt gebruikt wordt een bijdrage gevraagd van 70 cent per kaart. Het doel is om per middag twee kaarten per persoon te maken.

Nieuwe leden welkom

Wie informatie over de Vosmeerse afdeling van de Zonnebloem wenst, kan bellen naar Franka van Hoek. Haar mailadres is fvanhoek@home.nl. Natuurlijk is het ook mogelijk om eens een kijkje te komen nemen tijdens een van de middagen. Elke derde woensdag van de maand komen de dames bij elkaar. De afdeling kent op dit moment 18 leden, nieuwe leden zijn altijd welkom.