Zonnebloem huldigt jubilarissen

STEENBERGEN/WELBERG – De laatste vrijwilligersvergadering van 2018 van de Zonnebloem afdeling Steenbergen-Welberg had woensdagavond een feestelijk tintje. Vijf vrijwilligsters werden in het zonnetje gezet omdat ze zich al vele jaren inzetten voor het goede doel. Twee van hen ontvingen tijdens de vergadering in De Vaert zelfs een gouden speld van de Zonnebloem omdat ze al 30 jaar vrijwilligster zijn bij de organisatie.

Voorzitter Nadir Baali had de eer om de dames een voor een te feliciteren met hun jubileum en ze te bedanken voor hun inzet. Annemieke Wensink en Annemarie van Beers ontvingen van de Stichting Zonnebloem een gouden speld en een oorkonde voor 30 jaar vrijwilligerswerk. Geeske van Meer en Helma van Oers vierden hun 10-jarig jubileum en kregen daarom een zilveren speld en de bijbehorende oorkonde.

Vrijwilligster Corrie van Beurden werd door de afdeling Steenbergen-Welberg met een bloemstuk bedankt voor de afgelopen 5 jaar dat ze zich heeft ingezet voor de Zonnebloem. Die bloemstukken waren er overigens ook voor de andere jubilerende dames.

Na de huldiging werden alle vrijwilligers getrakteerd op een feestelijk optreden van Popkoor The Sparrows.

Foto 1: De jubilarissen van de Zonnebloem op een rijtje (v.l.n.r.): Anneke Wensink, Corrie van Beurden, Annemarie van Beers, Geeske van Meer en Helma van Oers.

Foto 2: Popkoor The Sparrows