Zonnebloem gasten genoten van Steenbergse Diva’s

WELBERG – Woensdagmiddag was het volle bak in gemeenschapshuis De Vaert. Het vrijwilligersteam van de Zonnebloem afdeling Steenbergen en Welberg bezorgden hun gasten een ontspannende kerstmiddag. Zij kregen daarbij de hulp van de Steenbergse Diva’s, die het muzikaal gedeelte van de middag voor hun rekening namen.

De Diva’s – met Bianca van Kaam, Ria Veraart, Sonja van der Wegen, Flip de Nijs en Bernd Vroon zongen een vrolijk repertoire, waarbij ook de kerstliedjes niet ontbraken.

Sjan en Jan van de Kasteel verzorgden een rolstoeldansdemonstratie en vrijwilligers van de Zonnebloem declameerden enkele passende gedichten.

De kerstmiddag betekende ook meteen de afsluiting van een Zonnebloem jubileumjaar. De afdeling vierde dit jaar namelijk haar 40e jubileum. Dit jubileumjaar werd in januari gestart met een feestelijke middag, die financieel mogelijk werd gemaakt door de Steenbergse Lions. In maart volgde het bezoek aan de Vrolijke Spelers en ook kwam ter gelegenheid van het jubileum de Bergse trouwambtenaar Paul Asselbergs naar Steenbergen. Hij putte uit zijn lange ervaring en wist zijn gehoor met leuke anekdotes te boeien.