Zonnebloem afdelingen op zoek naar nieuwe vrijwilligers

STEENBERGEN | DINTELOORD – “Binnen onze gemeente is een 4-tal afdelingen actief voor de Zonnebloem. De afdelingen Dinteloord en Steenbergen/Welberg zoeken nieuwe vrijwilligers”, zo geven Betsie Polak en Ger Lodder aan.

“Bij de Zonnebloem zet een gezellige groep vrijwilligers zich in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar. Iedereen heeft namelijk behoefte aan gezelschap. In onze afdelingen gaat daarnaast ook bijzondere aandacht uit naar mensen die zich eenzaam voelen. Zij vormen naast de traditionele doelgroep met een lichamelijke beperking een tweede doelgroep”, zo laat het tweetal weten.

Aanmelden als vrijwilliger

“De activiteiten hebben afgelopen tijd stilgelegen, maar dat pakken we momenteel zoveel mogelijk weer op. Wij gaan bij mensen op bezoek, maar we organiseren ook nog eens elk jaar vele leuke activiteiten. Denk aan een muzikale bingo, een stamppottenbuffet, een BBQ, een Sinterklaasviering, een theateruitvoering, een quiz- of filmmiddag, en natuurlijk het jaarlijkse uitje (bijvoorbeeld een boottocht, of een bustocht naar de Keukenhof). Wie onze deelnemers ook een warm gevoel bezorgen vragen wij contact met ons op te nemen. Dat kan voor de afdeling Dinteloord bij Betsie Polak, via zonnebloemdinteloord@hotmail.com of 0167-522360 en voor de afdeling Steenbergen / Welberg: bij Ger Lodder, via zonnebloemstb.welb@gmail.com of 06-4227 9737.