Zondagmiddag: aspergeconcert bij René en Anja Ooms Asperges

STEENBERGEN – Zondag organiseren René en Anja Ooms op hun boerderij het inmiddels jaarlijkse ‘Boer’gondisch aspergeconcert. Dit bestaat uit een mix van muziek, lekkernijen en drinken, waarbij de asperge centraal staat. Harmonie St Antonius verzorgt optredens en dat doet ook coverband ‘The Blue Nights’. Een chef-kok zorgt voor smakelijke aspergegerechtjes.

Wethouder Cor van Geel opent de middag om 13:30 uur. Hij zal vervolgens met zijn Bergse collega Patrick van der Velden de strijd aangaan tijdens een wedstrijd handmatig aspergeschillen. Ondertussen gaat Maarten Hame, eigenaar en chef-kok van restaurant ’t Geheim uit Bergen op Zoom aan de slag en zullen bezoekers van zijn culinaire capaciteiten kunnen genieten.

De middag wordt om 18:00 uur afgesloten. Het ziet er wat de weersverwachting betreft ook weer goed uit voor de organisatoren, dus het belooft ook dit jaar een leuke happening te worden. De boerderij van Ooms Asperges bevindt zich aan de Zonnekreekseweg 4 in Steenbergen. De entree is gratis.

Meer informatie is te vinden op de website: www.ooms-asperges.nl