Zondag thuiswedstrijd v.v. Steenbergen tegen Philippine

STEENBERGEN – Na een voetballoos weekend vanwege carnaval staat er voor het amateurvoetbal voor morgen een inhaalprogramma gepland. Voor het eerste elftal van vv Steenbergen betekent dit een thuiswedstrijd tegen het Zeeuws Vlaamse Philippine. Een drietal weken geleden werd deze wedstrijd in verband met de storm afgelast, maar hopelijk zijn de weersomstandigheden komend weekend dusdanig dat er gewoon kan worden afgetrapt .

De laatste wedstrijd  van Steenbergen werd 2 weken geleden in Zundert gespeeld tegen de plaatselijke vv Zundert en werd helaas met 3-1 verloren.
De wedstrijd welke die zondag door Philippine moest worden gespeeld tegen Schijf werd afgelast, waardoor de Zeeuwse ploeg 3 weken achter elkaar niet in actie kon komen.
Op de ranglijst houden Steenbergen en Philippine elkaar precies in evenwicht (beide ploegen hebben 18 punten). Steenbergen deed daar echter één wedstrijd meer over.
De uitwedstrijd in Philippine eindigde destijds na een knotsgekke wedstrijd in een 7-3 (!!) overwinning voor Philippine. Steenbergen het dus nodige recht te zetten.
We hopen dan ook dat het elftal van Robin Borremans van begin tot eind bij de les zal zijn en er zodoende voor kan zorgen dat er een sportieve revanche wordt genomen. De wedstrijd wordt gespeeld op het sportpark aan de Seringenlaan te Steenbergen en begint om 14.30 uur.

Overig programma senioren

Het overige programma van de senioren ziet er als volgt uit:
Zaterdag 29 februari: Seolto 4 zaterdag – Steenbergen 4 zaterdag, aanvang 12.30 uur.
Zondag 1 maart: Dosko 2 – Steenbergen 2, aanvang 11.30 uur en Steenbergen 3 – Nw.Borgvliet 2, aanvang 11.00 uur.

Door: John Rommers