Zondag speelt vv Steenbergen 1 thuis tegen Clinge

Na nederlagen tegen Sc Gastel (waar overigens wel een gelijkspel verdiend was)  v.v. Roosendaal en v.v. Philippine stond het eerste elftal van v.v. Steenbergen afgelopen zondag voor de moeilijke opgave om de uitwedstrijd in Hulst tegen het op dat moment op de 2e plaats staande HVV’24 tot een goed einde te brengen.

In de voorbeschouwing werd nog de hoop uitgesproken dat de Blauw witten ons misschien wel eens zouden kunnen verrassen, maar helaas gebeurde dat niet.
Ook in de 4e competitiewedstrijd moest een nederlaag worden geïncasseerd, een nederlaag die terecht was, maar ook een nederlaag waardoor Steenbergen als enige vereniging nog zonder punten staat en daardoor hekkensluiter is geworden. De eindstand van de wedstrijd tegen HVV’24 werd 3-1.

Voor zondag waren vv. Terneuzen en v.v. Schijf er ook nog niet in geslaagd punten te behalen maar dat gebeurde dus afgelopen zondag wel. Voor HHV’24 was het door de 3-1 winst op Steenbergen een heel andere zondag, want, doordat koploper v.v. Roosendaal onderuit ging bij Moc’17, namen de mannen uit Hulst de koppositie over.

Zondag a.s. wacht Steenbergen wederom een Zeeuwse tegenstander. Het elftal van v.v. Clinge uit Clinge zal dan in Steenbergen de tegenstander zijn van het elftal van Marco Ernest. Clinge heeft tot heden 4 punten bij elkaar gevoetbald, hetgeen dus betekent dat er ook al 2 keer verloren is. Zal het dan zondag eindelijk een keer gaan gebeuren? De wedstrijd begint om 14.30 uur op het Steenbergse sportpark aan de Seringenlaan.

Uitslagen Senioren en programma

Uitslagen senioren v.v.Steenbergen van zaterdag 13 en zondag 14 oktober: VVC’68 3 zaterdag – Steenbergen 2 zaterdag: 3-4’; Fc.Bergen 4 zaterdag – Steenbergen 3 zaterdag: 3-1; Steenbergen 4 zaterdag – VVC'68 4 zaterdag: 3-3; HVV'24 1 – Steenbergen 1: 3-1

Steen 2 – Steenbergen 2: 5-0; Halsteren 2 – Steenbergen 3: 2-5; VVR dames – Steenbergen dames: 1-1
Programma senioren v.v.Steenbergen voor zaterdag 20 oktober: Steenbergen 3 zaterdag – Vosmeer 2 zaterdag, aanvang 15.15 uur. Programma senioren v.v.Steenbergen voor zondag 21 oktober: Steenbergen 1 – Clinge 1, aanvang 14.30 uur; Terheyden 2 – Steenbergen 2, aanvang  11.30 uur; Steenbergen dames – Sc.Welberg dames, aanvang 11.30 uur.