“Zo’n doorkomst geeft vleugels”

Ineke Herselman, voorzitter Stonemountain runners: "Nadat enige jaren geleden, het doorkomst comité Roparun Steenbergen is opgeheven en de doorkomst op een wat bescheidener wijze werd gevierd was er dan dit jaar een doorkomst die weer als muziek in de oren klonk. Dit alles door een groepje, zeer enthousiaste jonge mensen die allemaal de Roparun deelnemers een zeer warm hart toedragen. De rode loper was uitgerold en we werden met vlaggenslingers, galadames, ladyspeekster en live muziek en dj ontvangen. Op het middenterrein allemaal kraampjes met koffie/thee, muffins, koeken, kadetjes en nog veel meer lekkernijen. Er werd geschminkt, er stond een brandweerauto voor alle kleintjes en grote die ook weleens brandweer Sam wilden zijn.
“Steenbergen wordt wakker” dat was en is het motto, nou volgens mij is Steenbergen wakker, het kan en de wil is er om er volgende jaren weer een grote happening van te maken.
Als je als team al 460 kilometer hebt afgelegd  en nog 75  kilometer moet tot de finish in Rotterdam,  dan geeft zo’n doorkomst je vleugels.
De Stonemountain runners willen de leden van de organisatie “Steenbergen wordt wakker”,  hartelijk danken voor deze fantastische doorkomst en wensen ze voor de komende jaren heel veel succes."