Zomerse klanken van Volharding ‘bij De Kaai’

STEENBERGEN – Vol overgave heeft Muziekvereniging Volharding gisteren wederom van zich laten horen tijdens het ‘Zomerconcert bij De Kaai’. In de grote tent op het parkeerterrein achter de Rabobank, hebben de muzikanten van de verschillende muziekgroepen en orkesten zich van hun beste kant laten horen. 


In de goedgevulde en gezellig versierde tent lieten de kinderen zich tijdens het middagprogramma niet van de wijs brengen door de gespannen uitdrukking op de gezichten van menig (groot)ouder. Onder de bezielende leiding van dirigenten Claudia de Groen en Martien van Gaans, toonden zij zich hier van hun beste muzikale kant. De diploma’s, die na ieder optreden aan de kinderen werden uitgereikt, zorgden ervoor dat de spanning op alle gezichten plaats maakte voor (gepaste) trots. 


De optredens van Klein Orkest, Jong Volharding, het Harmonie Orkest en Persi Swing Collective Big Band tijdens het avondprogramma maakte het jaarlijkse muziekfeest compleet. Volharding heeft vandaag weer aangetoond helemaal klaar te zijn voor een zomer vol muziek. 


Door Mascha Diaz ©Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen.nl