Zomercarnaval met veiling voor stichting Ankie op de Raldal

WELBERG – Dweilband D’n Dweilberg nodigt iedereen van harte uit om vanavond naar de Raldal te komen voor de derde editie van het Zomercarnaval, waarbij deze keer een veiling wordt gehouden ten bate van stichting Ankie.

Onder het motto 'Wa d'un uisouwe' pakt D'n Dweilberg vanavond vanaf 20.30 uur weer flink uit op de 'Raldal'. Het feest vindt plaats op de parkeerplaats tussen gemeenschapshuis De Vaert en basisschool Pius X. De toegang is gratis.

Zeven dweilbands geven acte de presence, zij komen uit bijna alle kernen van de gemeente Steenbergen. Ook de Metro Drive In Show van Ton Peeters en 'dj Pat B.' zijn van de partij. 

In de loop van de avond gaan een aantal 'decorstukken' onder de veilinghamer. Eén van de hoofd-items waarop geboden kan worden betreft een beeld van kunstenaar Peter de Koning.

De opbrengst van de veiling komt ten goede aan stichting Ankie, een initiatief van de Welbergse Shirley van Overveld, die zich na het overlijden van haar dochtertje is gaan inzetten voor de strijd tegen kinderkanker.