Zomeravondvoetbal succesvol afgesloten

STEENBERGEN – Afgelopen vrijdag werd het vierde seizoen van het Autoschade Van Gils Zomeravondvoetbal bij V.V. Steenbergen afgesloten. Maar liefst 27 teams kwamen de afgelopen zeven weken in actie, verdeeld over drie heren- en één damesdivisie.

Ook bij de dames vielen er vier nieuwe teams te noteren. Eén daarvan, Marjola Girls (foto 2), stootte zelfs titelhouder vans de afgelopen twee edities, De Toekomst, van de troon. B

In de herendivisies waren er eveneens veel nieuwe gezichten, al werd de titel in de 3e divsie gepakt door een deelnemer van het eerste uur, Zorgwijzer.nl.  Het bleef de concurrenten TT Dips, WAZ en Van Der Riet Totaalbouw De Heen ruim voor.

Gelijkspel

In de 2e divisie stak 100%Voetbal/Emeni (zie foto 1) boven de andere teams uit. Alleen tegen DataByte wist men niet tot winst te komen maar bleef de stand op een gelijkspel steken. De overige vijf duels werden winnend afgesloten waardoor men ook eetcafé ’t Goeleven voor bleef.

Lastig

In de hoogste klasse was het nieuwkomer 50centveiling.nl dat er met de titel vandoor ging. Enig overgebleven concurrent Senzomax werd in de slotweek verslagen (7-3). Daaronder bleken de teams aan elkaar gewaagd. Autoschade van Gils (titelverdediger), Sportparkuitje.nl en Stukadoorsbedrijf Verwijs behaalden allemaal 6 punten. Alleen De Jong Sportkleding bleef puntloos achter, maar maakte het deze ploegen wel lastig in de onderlinge duels.

Een compleet overzicht van de eindstanden en alle uitslagen is te vinden op www.vvsteenbergen.nl

Foto's vvSteenbergen/Lennart Boot