Zomeravondcompetitie weer van start

STEENBERGEN – De teams van Autoschade Van Gils, Eetcafé ’t Goeleven, Sportshop Heshof en Zorgwijzer.nl hebben gisteravond de 2de editie van de Autoschade Van Gils Zomeravondvoetbal-competitie afgetrapt. Het eerste doelpunt van het toernooi werd gemaakt door Jurgen Broere van Sportshop Heshof.

Met de deelname van maar liefst 23 heren- en 6 damesteams is de organisatie zeer in haar nopjes. De mannen zijn verdeeld in drie divisies, terwijl de vrouwen in een onderlinge competitie hun duels afwerken.

Mede-organisator Jasper van Tilburg van vv Steenbergen verwacht sowieso dat alle deelnemers hun beste beentje weer zullen voorzetten voor een goed verloop van het uitgebreide programma.

Naast de wedstrijden, die allemaal op het kunstgrasveld van het sportpark aan de Seringenlaan worden gespeeld, zullen er ook enkele feestavonden worden gehouden. Dat gebeurt vooral rond de duels die de komende tijd op het EK voetbal in Frankrijk plaatsvinden.

Deze en volgende maand wordt er elke woensdag, donderdag en vrijdagavond om de hoogste eer en de prijzen van de zomeravondcompetitie gestreden. De uiteindelijke winnaars worden op 22 juli gehuldigd in de kantine van vv Steenbergen. De uitslagen en standen zijn te vinden op de website van de club.

Foto's Mark Koenraadt