Zingen voor het goede doel in Dinteloord

DINTELOORD – Een podium, grote schermen, een entreeprijs met een consumptiebon, hier en daar een collectebus. Alle ingrediënten voor een gezellig, muzikaal festijn waren gisteren aanwezig bij hotel-restaurant Thuis! in Dinteloord, waar Roparunteam De Dintelstampers en stichting Dinteloord in Beweging een karaoke-avond hielden voor het goede doel.

De organisatoren hadden zonder meer hun best gedaan om er een succes van te maken. ,,Helaas is de opkomst niet wat we hoopten,” aldus Maurice Peeman van De Dintelstampers. ,, Maar het hoeft natuurlijk niet druk te zijn om het gezellig te hebben.’’

Trots kon hij melden dat het nieuwe team – met leden uit Dinteloord en Stampersgat – in ieder geval het startgeld bij elkaar heeft om volgend jaar met Pinksteren voor de eerste keer mee te doen aan de Roparun.

Het team heeft ondertussen dan ook een startnummer toegewezen gekregen voor de estafettetocht van Parijs naar Rotterdam, waarvan de opbrengst bestemd is voor de zorg aan mensen met (terminale) kanker en hun naasten. De Dintelstampers gaan ook de komende maanden nog verder met hun (financiële) acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor dit goede doel.

Voor nadere informatie: www.dintelstampers.nl

Foto's Monique Baas