Zeventig teams bij Beachvolleybaltoernooi op 1ste Pinksterdag

STEENBERGEN – Verdeeld over zeven velden op de Markt komen zondag 19 mei, Eerste Pinksterdag, maar liefst 70 teams in actie bij het Beachvolleybaltoernooi dat Diomedon voor de 22ste keer heeft georganiseerd.

De animo voor het toernooi was zo groot, dat de organisatie voor een aantal teams geen ruimte meer heeft kunnen vinden in het overvolle wedstrijdschema. Een luxe probleem, dat aangeeft hoe populair het jaarlijkse evenement is.

In verband met de herinrichting van de binnenstad, moest het toernooi vorig jaar uitwijken naar de parkeerplaats op de Westdam. Komende zondag keert het sportieve spektakel weer terug op de Markt, die zondagmorgen vroeg wordt omgetoverd tot stads-strand. Het middagprogramma begint om 12.30 uur en het avondprogramma gaat om 17.00 uur van start.

Diomedon en de deelnemers hopen uiteraard dat de weergoden zich ook van hun beste kant laten zien. Het mag voor zich spreken dat publiek van harte welkom is om de verrichtingen van alle volleyballers gade te slaan en op de omringende terrassen te genieten van de ambiance.