Zesjarige Naomi komt met hartverwarmende actie

Buiten het feit dat het coronavirus voor veel ellende zorgt, gebeuren er ook veel positieve dingen. Er ontstaan creatieve oplossingen, de helpende hand wordt naar elkaar uitgestoken en de waardering voor de mensen die onze maatschappij draaiende houden, is groter dan ooit. Zelfs op de allerkleinste schaal ontstaan er acties die zo’n goed idee zijn dat zij overgenomen worden door velen.

Neem bijvoorbeeld het hartverwarmende idee van de zesjarige Naomi Kool uit Steenbergen die allemaal hartjes op haar ramen kleurde en er de tekst ‘Samen sterk’ bij zette. Zij hoopt dat heel veel mensen haar actie, die zij ‘Een hart voor iedereen door iedereen’ genoemd heeft, over wil nemen. “Zodat we iedereen een hart onder de riem steken en het straatbeeld er wat fleuriger op wordt,” vult haar moeder Danielle aan. “Bovendien is het leuk om door naar buiten te kijken.” Inmiddels lieten heel veel mensen via Facebook als een dolle aan het knippen, plakken en kleuren te zijn geslagen. Een dikke duim voor Naomi!

Ook een intiatief?

Heeft u een eigen initiatief? Meld dit dan bij Steenbergse Courant/KijkopSteenbergen via redactie@steenbergsecourant.nl of een telefoontje naar (0167) 565930. Misschien kan uw idee een ander helpen. Samen staan we sterk!