Zeilers gaan de Vliet weer op

STEENBERGEN – De werkzaamheden aan de N257 op de Kade en de Zeelandweg Oost bezorgden de organisatie van de Vlietsail even wat hoofdbrekens, maar vriendenclub De Fenders heeft toch besloten het evenement komende zaterdag – 19 september – doorgang te laten vinden.

In overleg met havenmeester Dirk-Jan van Weezel worden de boten niet aan de kant van de parkeerplaats te water gelaten, maar aan de overzijde van de jachthaven, vanaf het gravelterrein. Deelnemers worden daar vanaf 10.30 uur verwacht, om 12.30 uur begint de sleep vanuit de haven naar de Steenbergse Vliet, waar om 13.40 uur het startschot klinkt voor de wedstrijd op de Grote Baan en om 13.50 uur het startsein wordt gegeven voor de zeilers op de Kleine Baan.

Om half zes worden de Vlietsailers weer terug verwacht in de jachthaven, vanaf zes uur is de ‘After Sail’ bij de Wallevis. Daar vindt om 18.30 uur de prijsuitreiking plaats en begint om 19.30 uur het afsluitende muziekfeest, met muziek van dj Vohn Kaahm en dj Lorenzo Da Costa. Inschrijven kan via www.vlietsail.nl of ’s morgens op locatie.