Zaterdagavond: Steenbergen maakt weer een Vuist tegen Kinderkanker

STEENBERGEN – Op zaterdag 8 april maakt Steenbergen weer een ‘Vuist tegen Kinderkanker’. Bij café-zaal De Joosse aan de Kaaistraat in Steenbergen zingt een mooie rij artiesten er vanaf 20.30 uur de sterren van de hemel. De Dellenoy Brothers, Yoeri l’Abee , Mathijs Pluijgers, Frank van Etten en Wesley Ponsen zijn de artiesten die deze editie zoveel mogelijk publiek moeten trekken. Het feest gaat om 20.30 uur los en de entree bedraagt 10 euro, die ten goede komt aan het goede doel.

De carrière van Wesley Ponsen kwam al vroeg uit de startblokken want op 16-jarige leeftijd opende hij als DJ al een groot après-ski feest in de Ahoy. In 2010 bracht hij zijn eerste single ‘Laat me niet alleen’ uit. De daaropvolgende vijf jaar volgen er nog meer singles en zijn debuutalbum ‘Laat mij maar gaan’ die wekenlang in de top 100 stond en het zelfs tot een 16e plaats redde. Ondanks zijn jeugdige leeftijd trad hij al op met grote namen als Willeke Alberti en Wolter Kroes.

Zanger Frank van Etten loopt al wat langer, mee maar begon ook al op zeer jonge leeftijd met optreden. In 2002 brengt hij zijn eerste single ‘Pluk alle sterren’ uit, die goed scoort op de regionale zenders en bij Radio Nationaal. Zijn grote doorbraak komt met de single ‘Leef als een Zigeuner’. Eind vorig jaar bracht Van Etten zijn nieuwste nummer ‘Ik sta in lichterlaaie’ uit als voorloper op zijn nieuwe album ‘Mijn zigeunerhart’.

 De muzikale omlijsting van de avond ligt in handen van JW Sound van Jan de Groot, tevens de presentator van de avond, en The Moving Train Drive-in.

Archieffoto ©Steenbergse Courant : vorig jaar was het tijdens de Vuist-tegen-kinderkanker-avond in april gezellig druk.