Zaterdag Kunst en Crearoute in Dinteloord

DINTELOORD – Het Popkoor Nederpop aan de Dintel organiseert deze zaterdag 23 september de tweede editie van de Dinteloordse Kunst en Crea Route. Dat gebeurt tussen 10:00 en 17:00 uur in het centrum van Dinteloord.

Een fiks aantal kunstenaars stelt op deze route hun kunst tentoon. Dat gebeurt met medewerking van diverse pandeigenaren die panden, woningen en winkels rondom de Kreek en aan het Raadhuisplein beschikbaar stellen.

Net als in 2015 wordt ook aan jonge talenten van de basisscholen de gelegenheid geboden om een mooie tekening tentoon te stellen.  Hiervoor zijn de ramen van de voormalige winkel van Slings aan het Raadhuisplein beschikbaar.

Bezoekers kunnen zaterdag een overzicht van deelnemende locaties en kunstenaars  ophalen in het Dorpshuis. Daar en in de bibliotheek exposeren overigens ook verschillende kunstenaars. Voor nadere informatie kan een mailberichtje worden gestuurd naar nederpop.dintel@gmail.com of  een belletje gepleegd via het telefoonnummer van Mar Hazelzet:  0167- 52 29 59.