Zaterdag 23 juni: Zon, zee en strand tijdens Zomerkarnaval op de Raldal

WELBERG – Morgen, zaterdag 23 juni, schijnt gegarandeerd de zon in hartje Welberg. Van 20.00 tot 02.00 uur houdt dweilband D’n Dweilberg er het Zomerkarnaval op de Raldal. Voor de achtste keer op rij belooft het weer een zinderend gezellig feest te worden. Iedereen is welkom, de toegang is gratis.

Onder het motto: ‘’We zijn ‘ier gestràànd! Dweil j’ok meej aon zeej?” hebben de Dweilbergenaren een zomers programma samengesteld met voor ieder wat wils. Tussen de dweilbands door, draait DJ Peer de boel aan elkaar en plaatselijk zanger Chris Antonissen zal ervoor zorgen dat de temperatuur op het plein aan de Kapelaan Kockstraat tot ongekende hoogte stijgt.
De optredende dweilbands van dit jaar zijn: Ut Toeternietoe, Blaos Mar Raok (winnaar Vosseblaozersfestival 2018), Effe d’r Neffe, ’t Wor Niks, De Vosseblaozers en de Driekwartjes.

Tipje van de hangmat

Zoals gebruikelijk bij D’n Dweilberg hangt de avond van de tropische verrassingen aan elkaar en dat zal dit keer niet anders zijn, al wil de organisatie hierover nog geen tipje van de hangmat oplichten. Wie zeker wil zijn van een mooi plekje op het strand, doet er goed aan vroeg te komen. Een extra goede reden daarvoor is het Happy Hour dat van 20.00 tot 21.00 uur gehouden wordt.