Zangvereniging Tavenu start repetities

DINTELOORD – Anja van den Doel van zangvereniging Tavenu meldt dat de coronapauze van inmiddels anderhalf jaar voorbij is. Er kan weer geworden repeteert. Dat gebeurde donderdagavond al in de theaterzaal van het Dorpshuis aan de Westvoorstraat.

“Ons koor heeft de wekelijkse zangavonden erg gemist en we hebben lang moeten wachten op het moment dat we weer samen kunnen repeteren. Gelukkig is het onderling contact hecht gebleven dankzij talloze telefoontjes en kaarten en berichten wanneer men iets te vieren had of juist wat extra steun kon gebruiken”, aldus secretaris Van den Doel.

Nieuwe locatie

Ze deelt ook mee dat het koor tientallen jaren gerepeteerd heeft in de zaal van Hotel Restaurant Thuis! (voorheen De Beurs) en daar ook optreden heeft verzorgd. “Helaas is de zaal voor wat betreft de ruimte om te repeteren niet langer toereikend. We kijken als koor met plezier en dankbaarheid terug op de vele gezellige uurtjes die daar zijn doorgebracht”, zegt Anja van den Doel. “Als vanouds zijn koorleden en aspirant-koorleden op donderdagen om 20:15 uur van harte welkom op de repetitie. Vanaf heden in het Dorpshuis”.

Foto: In 20018 maakte zangvereniging Tavenu nog een bijzonder geslaagd reisje naar Trier. Ze hopen dat er nog vele gezellige activiteiten gaan volgen, hopelijk zonder de belemmeringen door corona.

[ door Peter Vermeulen ]