Zanger Van Geel presenteert nieuwe single

STEENBERGEN – De inmiddels Steenbergse zanger Marijn van Geel presenteert op zondag 25 maart zijn nieuwe single. Dat gebeurt tijdens een zogenoemde ‘releaseparty’ in zalencentrum De Raayberg. Het feestje wordt gehouden tussen 13:30 en 18:00 uur.

De 28-jarige zanger Van Geel is geboren in Bergen op Zoom, maar woont inmiddels al een aantal jaren in Steenbergen. Hier maakte hij kennis met John Nijssen en Stefan Uijtdewilligen en vond hij iets waar hij al lange tijd naar zocht: een pakkend lied om zijn zangcarrière nieuw leven in te blazen.

Vuurdoop

Marijn van Geel trad in de afgelopen jaren regelmatig op, onder meer bij Steenbergen Ambiance en hij zal te horen zijn bij Steenbergen Live en BergenopZoom NL. Ook dan zal hij zijn nieuwe lied “Op een dag . . .” laten horen.

Maar eerst dus de vuurdoop in de grote zaal van De Raayberg. Tijdens het feestje zullen meerdere zangers een optreden verzorgen: dj/zanger Mathijs Pluijgers uit Dinteloord, zanger/entertainer Joey Oerlemans uit Hoogerheide, zanger/entertainer Corné van Meer en zanger Alex Krijnen uit Goes. Het wordt dus een middag voor de liefhebber van het Nederlandse lied.