Workshop en pokertoernooi bij De Duiventoren

WELBERG – Op zaterdag 28 april aanstaande kan de pokerface weer op bij partycentrum De Duiventoren aan de Hoogstraat in Welberg. Om 20.00 uur wordt daar namelijk een voorronde van het Open Nederlandse Kampioenschap Poker gehouden. Wie wel mee wil doen, maar niet verder komt dan blufpoker kan daar die avond verandering in brengen. Een uur voor aanvang van de wedstrijd, wordt er namelijk een Workshop Poker gehouden. De workshop is gratis, deelname aan het ONK kost 12,50.

Tijdens de workshop krijgt de deelnemer uitleg over de basisprincipes van het pokeren. Welke kaartcombinaties er mogelijk zijn, welke keuzes er gemaakt kunnen worden, hoe moet je inzetten en hoe een toernooi in zijn werk gaat. Tijdens de workshop is er alle mogelijkheid om vragen te stellen. Aan het eind kan men besluiten om direct deel te nemen aan de voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Bij dit toernooi voor de recreatieve pokerspeler staat gezelligheid voorop. Wie direct deelnemen nog een brug te ver vindt, kan ook gewoon even blijven kijken. 

Inschrijven voor de workshop (18 jaar of ouder, maximum aantal van 10 deelnemers) of voor het toernooi kan via www.onkpoker.nl