Wolfrock is een blijvertje

STEENBERGEN – Hardrockfans zijn geen watjes. Het bleek gisteravond maar weer eens tijdens de tweede editie van Wolfrock op de Steenbergse Markt. Angstaanjagend donkere wolken pakten zich geregeld samen boven de Gummaruskerk en ontdeden zich bij tijd en wijle van hun natte lading. De aanwezige muziekliefhebbers lieten zich er geenszins door uit het veld slaan. Sterker nog, het leek een extra dimensie toe te voegen aan de opzwepende accoorden die vanaf het podium over de Markt rolden.

Het rockcollectief SU-85 bestaande uit zanger Michel Timmerman, gitarist Johan van Middendorp, bassist Leon Quintus en drummer Jordy van Treijen kan met tevredenheid terugkijken op een geslaagd feestje in hartje Steenbergen. Kwamen er vorig jaar nog maar ettelijke tientallen liefhebbers op de eerste editie af, dit keer vulde de Markt zich al snel met enkele honderden hardrockfans. Zij werden getrakteerd op weergaloze shows van  bands met welluidende namen als Appendix, Shabby Harry’s, March en Pene Corrida.

Deze laatste band vormde de afsluitende act van het Wolfrock-festival en maakte zich daar niet gemakkelijk vanaf. Na afloop hadden de bezoekers in ieder geval nog lang niet genoeg van het feest en de afterparty duurde dan ook voort tot in de kleine uurtjes.

Al bij al was Wolfrock 2017 een mooi voorbeeld van winnende volhouders en mag zich een blijvertje op de Steenbergse evenementenkalender noemen.