Woensdag start de nieuwe Pipoclub voor kinderen in Dorpshuis De Stelle

DE HEEN – Vanaf aanstaande woensdagmiddag tussen 15:00 en 16:30 uur start in Dorpshuis De Stelle op De Heen de zogeheten Pipoclub. Die is bedoeld voor alle kinderen in de leeftijd tussen 2 en 10 jaar. De club wordt geleid door Lieve van Koppen. Alle kinderen uit de gehele gemeente Steenbergen zijn welkom. 

Lieve heeft een programma voor de komende periode opgesteld. Woensdagmiddag 5 april staat in het teken van “Groene Vingers” en haakt in op de trend van een eigen moestuintje. Deelnemende kinderen leren van alles over plantjes en kruiden. Een week later, op 12 april gaat de Pipoclub vogelhuisjes knutselen. Op 19 april trekken de deelnemers er op uit. Met laarzen aan en emmertjes mee gaan ze op zoek naar onder meer kikkerdril. Woensdagmiddag 10 mei wordt er geknutseld en gaan de kinderen iets moois maken voor moederdag. Op 17 mei is het koken geblazen en bakken de kinderen appelflapjes en eierkoekmuizen. Op 24 mei staat een spannende speurtocht op het programma en op 31 mei wordt er zelf soepgemaakt met echte balletjes. Nog even de activiteit voor dinsdag 7 juni: dan swingen de kinderen tijdens de Kinderdisco.

Aanmelden voor de Pipoclub

Kortom een aantrekkelijk programma, waarvoor alle kinderen uit de gemeente Steenbergen hartelijk welkom zijn. Ze worden gevraagd om zich op te (laten) geven via: lieveligtenberg@live.nl of via dorpshuisdestelle@outlook.com. Bellen of appen kan ook: echter alleen van maandag tot en met vrijdag naar 06 41 484 599 (Dorpshuis De Stelle).